Stihovi o zivotu - Stranica 5
Verzi - verzi123

Stihovi o zivotu

 • Dusa moja (melisa)
 • Ti si sunce moga neba, ti si sve sto mi treba... (ami i fakki)
 • K'ada imaš nekoga, kao što ja imam nju, kada zavoliš nekoga, kao ja nju, kada bi, za naizgled nebitnu osobu, dao sve, kada ti je teško kada je i njoj teško, kada si sretna što je ona sretna, kada sretna si što je uopće imaš, možda nemaš njen zagrljaj onda kada ti je najpotrebniji, ali sjetiš se da imaš nju i sve postaje lakše, imaš je u mislima, u srcu, imaš je u stvarnosti, kada ti oči zasuze kada god nešto lijepo kaže, kada izgovori tvoje ime onako kako samo ona to zna... Shvatiš da, ipak, postoji netko tko čuje ono što poželiš reći, a ne izgovoriš, netko koga si zavolia, onako, sasvim slučajno, nenamjerno, netko tko ti pruža ruku, iako je ne možeš dotaknuti u tome trenutku, ta ruka dotiče tvoje srce kada si sam u svojim mislima, tišini. Ona je došla da bude tu i kada ti je najteže, kada svi drugi okrenu leđa. Imaš potrebu stalno joj ponavljati da je voliš, da joj kažeš koliko ti zapravo znači, da si ti bez nje nitko, imaš glupu potrebu, iako znaš da i ona sama to već zna. Onda shvatiš da te svi drugi počnu prezirati. Preziru te! Pokušavaju uništiti tvoj svijet, ali ne daš! Ne daš ono što je dio tebe, nešto što voliš. Boriš se u inat svima, u svom tom inatu uspijevaš pobijediti sam sebe, bolja si, i dalje je voliš. Postaje ti nebitno šta će se pricati, samo je ona bitna." (Maraa)
 • Kad pojedeš jabuku ti odgrizak baci, pa se seti onda kad smo bili djaci (Jelena lena)
 • Ne trudim se?Trudila sam se,a ti nisi hteo ni malim prstom da pomeris.Ne izvinjavam se?Izvinjavam se,samo kad ja mislim da sam pogresila.Ne oprastam ?Oprastala sam dovoljno puta,a ti si cinio jos i jos.Ne placem ?Plakala sam dovoljno,dok nisam shvatila da se ceo zivot svodi samo u tri reci. ZIVOT IDE DALJE. (Amina)
 • Volela sam jednom ja
  i prevarena ja sam bila,
  iz te bolesti i najjaci se ne izvuku,
  sada smejem se kad od o moje srce slome ruku. (Nermina)
 • Kad god uradiš nešto ispravno – niko se toga ne seća. Ali kada uradiš nešto pogrešno – niko to ne zaboravlja… (Nermina)
 • zivot je lijep kad se zivjet zna,
  zato uzmi ono samo sto ti zivot da! (38)

Dodaj prilogu.

Vaše ime:
(samo slova i brojevi, 2-30 znakov)
1 + 2? (Ovo pitanje služi za identifikaciju i sprečavanje automatskih slanja.)

Sve pošiljatelje molimo da poštuju autorska prava i autorski zaštićene sadržaje ne dodaju na stranicu. | verzi (SLO)
Pravila privatnosti | stihovi.info © 2010 - 2019