Tužni stihovi o ljubavi - Stranica 103
Verzi - verzi123

Tužni stihovi o ljubavi

  • Ljubav ? - Ah da to je ono kad se zaljubis pa te neko zaje*e ! (samo on E)
  • Nikad nemojte kriviti nijedan dan u svom životu. Dobri dani vam donose sreću, loši dani iskustvo a najgori dani lekciju. (samo on E)
  • Mi nismo zaljubljeni. Nismo čak ni prijatelji. Mi smo samo dva stranca koja se previše poznaju. Imamo jednostavan plan. Voljeti se zauvijek (samo on E)
  • Prvo je bilaa NOVA GODINA i svi su smarali. Onda je trebalo da se krene u SKOLU i svi su smarali. Onda je pao SNEG i svi su smarali. Onda je bio DAN ZALJUBLJENIH , zaljubljeni su smarali,a one koje niko ne voli i koji nisu u vezi su smarali sa LIGOM SAPIONA . Onda ce da bude 8. MART i svi ce da smaraju . Onda ce opet raspust,prolecni...pa ce opet skola. Pa ce onda LETNJI RASPUST,neki ce da smaraju o moru,a neki o popravnom . Celo leto ce da budu statusi tipa ''Toplo', 'Kisa' nikada dobro... Onda ce da bude opet skola.... I onda ce da se utripuju SMAK SVETA , a kad to prodje i ne bude nista onda opet NOVA GODINA ! (samo on E)
  • "..Koliko puta mislim..gde li si sad ?!..Krenem bas nikuda,i sretnem te tad'..I tako osmeh mi izvuces,pod kozu se uvuces..i opet sve po starom. (samo on E)
  • Necu da te molim, ali opasno te Volim, izdrzacu sve pa i tvoje "NE" (samo on E)
  • Mi cure, šetamo po kući dok peremo zube. Dok se tuširamo u isto vrijeme čitamo etiketu na boci od šampona. Smijemo se svojim vicevima prije nego smo ih stigle ispričati drugima. Ne treba nam sat, imamo mobitel. Mrzimo kad nam vjetar pokvari frizuru. Dnevno 10 puta pogledamo u frižider, iako ne uzmemo ništa iz njega. Dogodi se da zovemo svoj mobitel kako bi ga pronašle. Gledamo u sat i ponovo ga moramo pogledati jer smo zaboravile što je pokazao. Okrećemo jastuk, da bi mogle spavati na hladnijoj strani. Prije odlaska u krevet izbrojimo koliko ćemo sati spavati...ali baš zbog tih nebitnih stvarčica mi cure smo posebne ! (samo on E)
  • Ako ikad otvoris ovu stranicu na netu videces da i tu pisu slova naseg imena....jer gde god mogu ja napisem koliko te volim i koliko mi znacis...
    Znaj da niko nikog ne voli ovako kako ja volim tebe...i znaj da VOLECU TE ZAUVEK! (samo on E)

Dodaj prilogu.

Vaše ime:
(samo slova i brojevi, 2-30 znakov)
1 + 2? (Ovo pitanje služi za identifikaciju i sprečavanje automatskih slanja.)

Sve pošiljatelje molimo da poštuju autorska prava i autorski zaštićene sadržaje ne dodaju na stranicu. | verzi (SLO)
Pravila privatnosti | stihovi.info © 2010 - 2019