Tužni stihovi o ljubavi - Stranica 25
Verzi - verzi123

Tužni stihovi o ljubavi

 • Iako si u dalekom gradu tom ti jos uvek si u srcu mom jedino su tebi poruke slati jer samo za tebe srce mi pati... VOLIM TE I NIKAD TE NECU ZABORAVITI (cdefghijklhah)
 • Volim te
  Volicu te uvjek
  Ti mi kazes brisi to jer te nevolim ja
  Ja te vise volim nego zivot svoj ljubavi to je samo broj (Andjela)
 • TI NIKAD NECES SAZNATI KOLIKO TE VOLIM...NIKAD NECES OVO PROCITATI...NIKAD ME NECES VOLJETI KAO JA TEBE...JA TE VOLIM!!! SVE MI SE NA TEBI SVIDJA,SAVRSEN SI ! OBOZAVAM TE ! NIKAD NECU ODUSTATI OD TEBE I BORICU SE,PROTIV SVIJU I SVEGA.. JER SI VRIJEDAN TOGA,JER SI MOJ ZIVOT. JJER SI MOJA PRVA LJUBAV I JEDINA. S TOBOM ZELIM PROVESTI CITAV ZIVOT I OSTARITI S TOBOM. VOLIM TE NAJVISE NA SVIJETU ! M &N ! (osoba koja te voli najvise na)
 • Postali smo dobri prijatelji,lijepo smo se družili,dijelili smo zabavne trenutke zajedno.. voljela sam ga previse,udovaljala sam mu u svemu ali to je bilo uzaludno.. koliko sam se god trudila oko njega da osijeti moje osijećaje nikad on u meni nije vidio nista vise od prijateljice,samo se je poigravao s mojim osijećajima,danju sam se pravila da se niceg ne sjecam a kad padne noć u meni tuga dođe. U početku sam mislila da sam ja kriva za to,ali došao je i dan kad mi je priznao svoje osijećaje ali mu nisam htijela vjerovati jer bi me opet povrijedio i prevario sa curom koja mu priđe... pokušsvala sam da ga zaboravim bilo mi je teško pravila sam se da ga neprimjecujem kad bi mi se obratio okrenula bi se od njega i otisla,kad bi mi se nasmijesio nebi mu to uzvracala.. on se je povukao u sebe i zavoleo me jako i od tad su i se osijecaji orema njemu promijenili i poceli smo sve ispocetka svuda smo isli zajedno,drzao me za ruku,nasmijavao u najtezim trenutcima... Zato vam zelim reci da NE ODUSTAJETE OD PRAVE LJUBAVI BORITE SE ZA NJU!! (Danijela)
 • Voljela sam jednog dečka više,
  nego život svoj!
  Ali Bog nije htijeo,
  da bude moj! poss. (anamarija)
 • Te iubesc viata meaa (Daniel) (KORNELIJA BALAN)
 • ja sam cvijet mali cvijet jedan mali cvijet (sta te briga)
 • Word can"t say what love can do I will be there for you !!! ( podvoznjak)
  M volim tee !!! (NLMF)

Dodaj prilogu.

Vaše ime:
(samo slova i brojevi, 2-30 znakov)
1 + 2? (Ovo pitanje služi za identifikaciju i sprečavanje automatskih slanja.)

Sve pošiljatelje molimo da poštuju autorska prava i autorski zaštićene sadržaje ne dodaju na stranicu. | verzi (SLO)
Pravila privatnosti | stihovi.info © 2010 - 2019