Tužni stihovi o ljubavi
Verzi - verzi123

Tužni stihovi o ljubavi

Najljepši tužni stihovi o ljubavi.

 • Ti i ja,mozda opet nekada... (Andjela R)
 • I sve se sad promenilo i sve je sada nestalo vise ljubavi.ja ne osecam , u srcu nista nije ostalo snagom vetra sve je nestalo ja samo gubim ja ne dobijam , a reci gdje si sada ti na.vecnu ljubav smo.se zakleli i da ces uvek tu ostati sad vidim da si lagala laznu nadu meni davala ti lazno si me ljubila (david lajtman)
 • bez obzira na sve volm te bre (isidora)
 • Volim slovo A jer se lako pise volim alene tebe i nikog vise...srce moje najvece nemoj me ostaviti moooliim te :'( (Ajla)
 • Sreli smo se jednog septembarskog dana dosao je kod brata i snaje da vidi bratanicu... Moj drug me je pitao kakav je a;-) moze li da prodje... Odgovorila sam ma daj brate ti znas da volim danijela njegovog brata.. Danijel je jedan prelep decko njega sam upoznala godinu dana pre gage... Ludo sam ga volela a onda preokret desilo se cudo gaga je poceo da me muva iako je znao da volim njegovog rodjenog brata ali i dalje nije odustajao.. Znala sam da s danijelom nikad nemmogu biti on je dosta stariji ii ozbiljniji ood mene pa sam razmislila ma sto da ne zivot je kratak u stvari mislila sam da je ta veza kao i sve moje bivse zezanje... Medjutim bili smo zajedno svih deset dana dok je bio tu dosao je dan da se vrati kuci on zivi od mene 300km daleko otisao je mislila sam sad je kraj nece me se ni setiti ali posle dva sata njegovog odlaska stigla mi je poruka "duso necu te nikada zaboraviti ti si mi prva koja je uspela za tako kratko vreme da me osvoji zavoleo sam te iskreno ti si me promenila i dala mi volju za zivot... Culi smo se svaki dan posle negovog odlaska a onda nakon tri meseca dosao je kod brata. I snaje a nije mi rekao saznala sam od drugih. . Ali nsam mu nista rekla pravila sam se luda jer sam se bojala da ga ne izgubim... Medjutim posle nase duge veze mmoja najbolja naravno sada i bivsa drugarica nas je posvadjala. On mi je rekao da mozemo biti samo drugovi ali ja ne verujem u ta prijateljstva posle ljubavi evo i godina je prosla ja ga i dan danas volim i nadam se da ce se sve srediti i da cemo ponovo biri zajedno (nenica)
 • Jednom je bilo moje-tvoje
  Posle je bilo njeno-moje
  Sada je to u vodu palo
  Sada kažem ''Zdravo budalo!''
  (Đanna)
 • Voleli se Ludost i Ljubav. Jednog dana Ludost kupi buket ruža Ljubavi i nepažnjom joj izbode oči. Od toga dana ljubav je slepa a ludost je vodi.
  ღ ღ (jelena misic)
 • Anese,ljubavi volim e nezaboravi VOLIM TE... (zaljubljenaaa1)

Dodaj prilogu.

Vaše ime:
(samo slova i brojevi, 2-30 znakov)
1 + 2? (Ovo pitanje služi za identifikaciju i sprečavanje automatskih slanja.)

Sve pošiljatelje molimo da poštuju autorska prava i autorski zaštićene sadržaje ne dodaju na stranicu. | verzi (SLO)
Pravila privatnosti | stihovi.info © 2010 - 2015